tisdag 6 april 2010

Paj

Pajen vart asgod. Antonia tog om 2 ggr, då vet man att man har lyckats. Här kommer receptet:

Pajdegen gjorde jag inte helt själv. Var lite lat på den fronten och köpte Maizenas pajdeg. (sorry Karin)

Fyllning:


250 g fryst bladspenat
3 paprikor i olika färger
2 ägg
2 tomater
2,5 dl mjölk eller mellangrädde
1 pkt baccon
salt
vitpeppar
cayenpeppar
2 dl riven ost gratäng

Gör så här
Fyllning: Tina spenaten och pressa ur all vätska. Tärna paprikorna och baccon. Fräs dem mjuka i smör. Krydda med salt och vitpeppar. Vispa samman ägg, mjölk, ost och cayenpeppar. Blanda i det du har stekt. Häll fyllningen i pajskalet. Grädda i mitten delen av ugnen i 225 grader ca 25 min.
Servera med sallad.

XoXo Linda

Inga kommentarer: